Bink-Software-referentie

Al enige jaren maakt BINK Software BV gebruik van de diensten van Alert. Dit naar volle tevredenheid. Voorheen waren wij zelf druk met niet betalende klanten te benaderen om openstaande facturen te voldoen. Dit kostte veel tijd en gaf de nodige irritaties. Uiteindelijk leidde dat er regelmatig toe het er maar bij te laten en ons verlies te nemen. Nu neemt Alert het hele traject van manen, het treffen van een betalingsregeling en als uiterste maatregel een gerechtelijke procedure, voor haar rekening. Het scheelt ons veel tijd en uiteindelijk komen we er financieel ook positiever uit. En ook niet onbelangrijk, het contact verloopt altijd prettig. Alert doet haar naam eer aan, ze reageren snel en accuraat. Kortom voor ons een zeer waardevolle relatie.

 
Lisa van Steenis
BINK Software BV


 

Uitgeverij-de-12-Provincien-BVWij sturen onze lastigste gevallen altijd door naar Alert incasso. Het geld is emotioneel bij ons al afgeschreven. Gelukkig slaagt Alert Incasso er in sommige gevallen toch in om dit geld binnen te halen. Dit alles tegen een heel redelijke tarief, goede klantenservice en contact. Een aanrader dus.”

Rob Kersbergen
12 Provinciën


 

Meesterwerk-voor-Ondernemers

“Alert Incassodiensten is al jaren onze partner voor onze incassoservice. Onze klanten kunnen hun facturen bij Alert Incassodiensten indienen en dit gaat naar volle tevredenheid. Onze klanten zijn vol lof over Alert Incassodiensten. Het is een persoonlijk incassobureau met een snelle aanpak en met respect voor de klantrelatie.”

Directie
Meesterwerk voor Ondernemers


 

Groeneveld-Riooltechniek-BV“Onze ervaring: snelle reactie na opdrachtverstrekking en regelmatig persoonlijk contact over verdere invulling van de opdracht wordt ook als zeer prettig ervaren.”

Vanessa van Hemert-Groeneveld
Groeneveld Riooltechniek B.V.


 

ImproBouw-logo2“Bij het geven van een opdracht altijd snel contact. Het contact is persoonlijk en professioneel. Tussentijds word je goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Wij zijn zeer tevreden met Alert Incassodiensten.”

Casper Streng
Impro Bouw