Over Ons

Lees hier meer over Alert Incassodiensten

Onze Werkwijze

Alert Incassodiensten werkt volgens een duidelijke werkwijze. Een snelle aanpak, effectieve werkwijze en heldere tarieven.

Onze Visie

Onze ervaring is dat iedereen een keer te maken krijgt met onbetaalde facturen. Het zou mooi zijn als er nooit problemen zijn met het betalen van facturen. Een constante flow aan geldstromen en nooit een kink in de kabel. Natuurlijk is dit te mooi om waar ze zijn.

De Organisatie

Alert Incassodiensten is een landelijk werkend incassobureau, die zich bezighoudt met het verzorgen van incassotrajecten van A tot Z voor ondernemers, instellingen en particulieren.

Klachtenprocedure

Mocht u een klacht over ons hebben of er ontstaat een geschil, dan vindt u hier onze klachtenprocedure. De klachtenprocedure heeft alleen betrekking op Alert Incassodiensten en geen betrekking op de geschillen tussen opdrachtgever en debiteur.

Onze Klanten

Alert Incassodiensten incasseert openstaande vorderingen binnen allerlei bedrijfstakken. Wij hebben ervaring met B2B en B2C situaties en komen veel verschillende soorten branches tegen. De bouw, industrie, zakelijke dienstverlening, vastgoed, webwinkels en nog veel meer.

Ieder bedrijf is uniek, ieder bedrijf heeft een eigen juridische achtergrond/basis. Soms vanuit eigen algemene voorwaarden, maar ook branche specifiek zijn er veelal juridische aandachtspunten en soms valkuilen. In de basis zijn wij graag uw partner om achter uw geld aan te gaan. Wanneer u de benodigde gegevens bij ons heeft ingediend, gaan wij direct voor u aan de slag. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar. Op deze manier nemen wij een stukje tijdverlies en stress bij u weg. Laat ons maar doen waar we goed in zijn, incasseren is niet voor niets een vak. Wij helpen u graag verder ;).