Onze Visie

Onze ervaring is dat iedereen een keer te maken krijgt met onbetaalde facturen. Het zou mooi zijn als er nooit problemen zijn met het betalen van facturen. Een constante flow aan geldstromen en nooit een kink in de kabel. Natuurlijk is dit te mooi om waar ze zijn.

Daarom is onze visie onderdeel uit te maken van een kennisnetwerk op het gebied van incassorecht en daarbij een steunpilaar te zijn. Met een achtergrond in eigen ondernemerschap,
hebben we zelf ervaren hoe prettig het is om voor bepaalde vakgebieden te kunnen leunen op (kennis)partners. Wij zijn deze (kennis)partner op het gebied van incassorecht.

Eigen ondernemers met hun bedrijven en ideeën zijn de drijfveren van onze economie. Ze zorgen voor groei en ontwikkeling en vinden op hun beurt weer oplossingen in de vorm van diensten en producten voor alledaagse problemen. Hoe mooi is het dan dat wij die ondernemers kunnen bijstaan op een vlak waar onze kennis ligt?

Deze visie hebben we verbreed naar het ondersteunen van particulieren. Bij het ontvangen van een onterechte vordering is vaak het gebrek aan kennis wat maakt dan mensen niet weten hoe te handelen. Ook hierin zien wij onze rol als steunpilaar.

Wij willen dat zowel particulieren als bedrijven altijd ergens kunnen aankloppen voor hulp bij incassoproblemen. En daar zetten wij ons voor in.