Incasso-Bureau-Informatie-Incassoservice-Incassotraject-Incassotraject-Blog-1

Ik heb een aanmaning ontvangen, wat nu?

Aanmaning ontvangen? Reageer snel!

Wanneer u een aanmaning van Alert Incassodiensten ontvangt, heeft u bij onze opdrachtgever een vordering onbetaald gelaten. Onze opdrachtgever heeft ons ingeschakeld en de vordering aan ons uit handen gegeven. Na het ontvangen van een aanmaning is het van belang om deze zo snel mogelijk te betalen. Zo voorkomt u verdere onnodige hoge kosten.

Alert Incassodiensten wil voorkomen dat uw kosten verder oplopen. U kunt daarom veilig en snel de totale vordering (de hoofdsom, wettelijke rente en buitengerechtelijke incassokosten) overmaken op onze bankrekening. Wanneer wij het totale vorderingsbedrag op onze rekening hebben staan, ontvangt u op werkdagen direct een bevestiging per e-mail.

Het betalen van de vordering
In de brief of brieven, die u van ons ontvangt, staat altijd een berekening van het totaalbedrag dat u aan ons verschuldigd bent. U kunt het verschuldigde bedrag met een (spoed) overschrijving betalen op ons rekeningnummer onder vermelding van het dossiernummer zoals vermeld in onze correspondentie.

Kenmerken:
Ten name van: Alert Incassodiensten
Dossiernummer: Uw dossiernummer, vermeldt in de correspondentie

Wanneer de betaling uitblijft
Wanneer u, om wat voor reden ook, besluit de vordering niet te betalen, zijn wij genoodzaakt om verdere gerechtelijke stappen te nemen. Het is veel beter om dit te voorkomen door de vordering te voldoen.

Betalingsregeling
Alert Incassodiensten is er om de vordering voor haar opdrachtgever binnen te halen, maar heeft altijd oog voor beide partijen. Een betalingsregeling kan daarbij voor beide partijen de juiste oplossing zijn. Afhankelijk van de situatie en het bedrag van de vordering behoort het bespreken van een betalingsregeling tot de mogelijkheid.

Laat altijd wat van u horen
Alert Incassodiensten adviseert om te allen tijde direct te reageren op de brieven. Of u nu het bedrag in een keer volledig kan voldoen of een betalingsregeling wil treffen, neem direct contact met ons op. Zo lopen de kosten niet verder op. Wanneer u niet op tijd reageert, heeft dat financiële gevolgen. Er worden vervolgstappen genomen en de kosten en rente lopen snel op.


© Alert Incassodiensten

Geplaatst in Incasso, Particulier, Vraag & Antwoord, Zakelijk en getagd met , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *