Alert Incassodiensten is een landelijk werkend incassobureau, die zich bezighoudt met het verzorgen van incassotrajecten van A tot Z voor ondernemers, instellingen en particulieren.

Bij Alert Incassodiensten bent u op het juiste adres voor snelle, betaalbare en professionele service op het gebied van incassotrajecten. Bij ons zijn de meeste zaken succesvol geind.

Voor u kan het een vervelende aangelegenheid zijn om kwesties als achterstallige betalingen aan te snijden bij een klant die belangrijk voor u is. Wij nemen deze zorg uit handen en waarborgen uw klantrelatie.

Alert Incassodiensten tracht uw vordering altijd te innen, zonder dat een gerechtelijke procedure noodzakelijk is. Indien dit niet lukt, zullen wij in overleg met u de gerechtelijke procedure opstarten.

Wij werken samen met gerenommeerde advocaten- en deurwaarderskantoren om de afwikkeling zo accuraat mogelijk te laten verlopen.

Door onze persoonlijke, intensieve aanpak en consequente rapportages, wordt u volledig op de hoogte gehouden van de status van het dossier.

Neem contact met ons op voor eventuele vragen. Mocht u openstaande vorderingen hebben, kunnen wij die direct voor u in behandeling nemen.