De Organisatie

Alert Incassodiensten is een kleinschalig incassobureau gevestigd in Alphen aan den Rijn. Door onze kleinschaligheid hebben wij korte en snelle communicatielijnen, waardoor wij snel kunnen schakelen. Wij opereren landelijk en verzorgen incassotrajecten voor bedrijven en particulieren binnen het Nederlands Recht.

Alert Incassodiensten bestaat sinds 2013 en is nog steeds een groeiende organisatie. Voorheen als onderdeel van een overkoepelde organisatie, maar sinds mei 2020 als zelfstandig bedrijf met een moderne visie.

Onze focus ligt op een effectieve aanpak van niet-betaalde vorderingen. Belangrijke pijlers, die wij daarbij vasthouden, zijn transparantie en rechtvaardigheid. Eveneens richt onze organisatie zich op de rol als kennispartner, waarbij wij bedrijven en particulieren van advies voorzien.

Wij focussen niet alleen op het incasseren van de vorderingen, maar denken graag mee om alles omtrent het ‘incassorecht’ binnen uw organisatie of administratie in goede banen te leiden. Een dossier wordt hiermee vanaf stap 1 al op de juiste manier opgebouwd.

Zo maken wij ons als organisatie sterk voor particulier & bedrijf op het gebied van incassorecht.